Openingstijden tijdelijk aangepast. 

Maandag, dinsdag en woensdag gesloten 

Openingstijden:

donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 

Vanaf  17:30uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reserveren

Al onze gerechten en dranken kunnen glutenbevattende granen ( zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut ) ei, vis, vlees, pinda’s, noten, soja, melk, ( inclusief lactose ), schaaldieren, week dieren,
selderij, mosterd, sesamzaad, koriander, sulfiet en lupine bevatten.

 

Hebt U een allergie, meld het ons.